Prijavi se na ljetnu novinarsku radionicu!

Zanima li te kako napisati novinarski tekst i opremiti ga? Želiš li pisati o temama koje te zanimaju i objaviti svoj rad tako da ga svi mogu pročitati? Možda si pogledao neki dobar film ili seriju i želiš napisati svoj osvrt? Želiš li se okušati u redakcijskom radu sa svojim vršnjacima i stvaranju sadržaja za naš školski list KAP?

Prijavi se na našu ljetnu novinarsku radionicu koja će se održati u petak, 7. srpnja i ponedjeljak, 10. srpnja od 9 do 13 sati u Srednjoj školi Zlatar. Polaznici će steći osnovna znanja i vještine za pripremu i kreiranje medijskog sadržaja namijenjenog objavi na različitim platformama. Težište radionice bit će na novinarskim oblicima izražavanja i novinarskoj opremi, a svi radovi nastali na radionici imaju priliku biti objavljeni u našem digitalnom školskom listu KAP, kao i tiskanom izdanju koje će učenike dočekati u školskim klupama već na jesen.

Radionica se provodi u okviru projekta KAP – kreativni, aktivni, popularni kojeg financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a namijenjena je učenicima Srednje škole Zlatar. Prijaviti se možete do četvrtka navečer preko obrasca: https://forms.gle/dhxHi7mbY7VyG4E5A.

Mi smo kreativni, aktivni i popularni. Pridruži nam se i stvaraj s nama!

Skip to content