Riječ ravnatelja

Dragi učenici, roditelji, svi koji želite pobliže upoznati rad naše škole, želim vam dobrodošlicu na mrežnu stranicu Srednje škole Zlatar!

Virtualno prošećite njezinim hodnicima, upoznajte se s programima, nastavnicima, našim razredima, učenicima i njihovim uspjesima te aktualnim vijestima i novostima.

Naša škola odiše kvalitetom i sigurnošću za sve učenike i djelatnike, lijepom riječju, međusobnom odgovornošću, uvažavanjem i poštovanjem. Omogućava svim učenicima da, u pozitivnom ozračju, radnoj i poticajnoj atmosferi te kroz suradničke odnose s nastavnicima, steknu potrebna iskustva, znanja i vještine za daljnje uključivanje u društvo i svijet znanja. Trudeći se dati svoj maksimum, nastavnici učenicima daju vjetar u leđa učeći ih da je svaki čovjek neograničen u svojim kapacitetima za razvoj bilo u fizičkom, društvenom, tehničkom ili umjetničkom smislu. Učenje nikada ne iscrpljuje um. Nagrada ustrajnom radu učenika i nastavnika svake godine stiže nam u obliku uspjeha naših učenika na svim razinama natjecanja, smotrama, državnoj maturi, a broj upisanih maturanata na željene fakultete samo je potvrda kvalitete i uzajamnog rada svih nas uključenih u nastavni proces.

Ja mogu pomaknuti svaku, baš svaku planinu. – moto je kojim bismo se trebali voditi kroz život, ali i kroz školovanje. Misija je naše škole biti učenicima pratitelj i vodič na putu pomicanja njihovih planina i granica, na putu uspinjanja prema vrhu te s njima slaviti svaki osvojeni vrh.

Mladen Pavetić, dipl. eoc., ravnatelj Srednje škole Zlatar

Skip to content