Odaberi smjer
za sebe!

U Srednjoj školi Zlatar odaberi i upiši jedan od sljedećih programa – opća gimnazija, tehničar za logistiku i špediciju, tehničar za računalstvo i upravni referent.

Upiši Srednju školu Zlatar i pridruži nam se!

Opća gimnazija, tehničar za logistiku i špediciju, tehničar za računalstvo i upravni referent – programi su koje možeš upisati u Srednjoj školi Zlatar. Naši se učenici školuju uz korištenje najnovijih tehnologija, računalnih programa i nastavnih pomagala, ali i uz mnogo truda, angažmana i srca svojih nastavnika. Škola raspolaže specijaliziranim učionicama, elektrotehničkim laboratorijima, knjižnicom, višenamjenskim prostorom te manjim kabinetima za rad u grupama.

Međunarodna smo Ekoškola u zlatnom statusu, čime se učenici usmjeravaju na održivi rast i razvoj. Sudjelujemo u provedbi europskih projekta. Odlični rezultati na županijskim, međužupanijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima prepoznatljivi su znak naše škole. Čeka vas ugodno i poticajno okruženje u kojem možete napredovati, sudjelovati u nizu aktivnosti i projekata koje nudimo pri čemu pokušavamo ostvariti zamisli naših učenika.

Kad sam upisival srednju školu, nisam znal kaj bi upisal. Al sam zato sad već sto puta rekel, kad bi opet upisival, upisal bi Srednju školu Zlatar.

Goran Jugtehničar za logistiku i špediciju, bivši učenik SŠ Zlatar

Opća gimnazija

Voliš li učiti i zanima te proširiti svoje znanje? Želiš li jednog dana ići na fakultet?

Saznaj više

Tehničar za logistiku i špediciju

Voliš li promet? Želiš li da ti posao bude zanimljiv i dinamičan?

Saznaj više

Tehničar za računalstvo

Zanimaju li te računala, robotika, programiranje i računalne igre? Želiš li naučiti izrađivati aplikacije?

Saznaj više

Upravni referent

Imaš li vrlo intezivan osjećaj za pravdu? Želiš li učvrstiti stavove i naučiti kako iznositi činjenice?

Saznaj više

Proces upisa

1

Prijava u sustav Upisi.hr

Proces upisa započinje prijavom učenika u Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole – Upisi.hr. Učenici o svemu tome dobivaju informaciju od svojih razrednika u osnovnoj školi.

2

Početak prijava programa

Nakon prijave u sustav, učenici odabiru škole i obrazovne programe koje žele upisati. Prikupljaju se osobni podatci, ocjene, natjecanja, rezultati dodatnih provjera i podatci na temelju kojih se ostvaruju dodatna prava za upis.

3

Završetak prijava programa

Ispisuju se prijavnice. Učenici donose prijavnice svojim razrednicima. S lista se brišu kandidati koji nisu zadovoljili preduvjete ili dostavili prijavnice. Objavljuje se konačna ljestivica poretka.

4

Dostava upisnica u srednju školu

Roditelji dostavljaju dokumente koji su uvjet za upis u određeni program obrazovanja te potpisani obrazac o upisu u prvi razred srednje škole (upisnice) u srednju školu u koju se učenik upisao.

5

Jesenski upisni rok

Ako je ostalo mjesta za određeni program, postoji mogućnost i jesenskog roka koji obično započinje krajem kolovoza.

6

Dobrodošli u SŠ Zlatar!

I to je to – dobrodošli u Srednju školu Zlatar, vidimo se na jesen u našim školskim klupama!

Roditeljima i učenicima nudimo individualna savjetovanja o upisima i smjerovima u našoj školi, uživo ili online, uz prethodnu najavu telefonskim pozivom ili e-poštom.

Skip to content